FerieboligKalender.dk

PilPrøv gratis
PilPris
PilSkærmbilleder
PilEksempler på brug
PilEksempel side
PilFAQ
PilNyheder
PilKontakt
PilLog ind

Persondata politik


Generelt
Personoplysninger registreret på dette site opbevares på betryggende vis og vil kun være tilgængelig for betroede medarbejdere.

Cookies
Vi benytter os af cookies til at øge brugervenligheden på siden og indsamle statistik.

Begrebet cookie er blot en betegnelse for en lille tekst fil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk.

Du kan sætte din browser op til at informere dig, når du modtager en cookie ligesom du kan slette dine cookies via indstillingerne i din browser.

Personoplysninger
Når du registrerer dig som bruger skal du som minimum angive dit navn, din email adresse, din fysiske adresse og diverse oplysninger om den feriebolig du ønsker at oprette en kalender for. Du vedligeholder selv dine oplysninger.

Disse oplysninger transmitteres i ukrypteret form, registreres hos os og opbevares i op til 5 år efter du har nedlagt din kalender.

Vi registrerer din IP adresse og hvilke handlinger du som besøgende foretager på vores site.

Der gemmes ingen personfølsomme oplysninger.

Annoncering
Vi bruger tredjepartsannonceringsvirksomheder til at vise annoncer, når du besøger vores websted.

Disse virksomheder kan bruge oplysninger (ikke dit navn, adresse, e-mail-adresse eller telefonnummer) om dine besøg på dette og andre websteder, med det formål at levere annoncer om varer og tjenester, der måtte have din interesse.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om denne praksis og vil vide noget om dine valg i forhold til ikke at lade disse virksomheder bruge disse oplysninger, skal du klikke her.

Overfor udlejere der har en kalender på vores side, benytter vi data om den feriebolig der er tilknyttet, til at målrette annoncering fra vores annoncører.

Statistik
Vi indsamler generel statistik om hvor mange besøgende vores side har haft og hvordan brugerne fandt frem til- og benytter siden, m.v. Vi indsamler statistikken for at skabe øget brugervenlighed og optimere siden.

Vidergivelse til tredjepart
Person- og log oplysninger videregives ikke til tredjemand. Oplysninger kan dog blive vidergivet til myndighederne i forbindelse med efterforskning af mulige strafbare forhold, hvis myndighederne har ret til at få oplysningerne udleveret.

Persondata loven
Som registreret bruger hos os, har du ifølge persondataloven altid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig og eventuelt gøre indsigelse mod disse. Dette kan du gøre ved at rette henvendelse til os via e-mail.






Persondata politik · Opret kalender · Om FerieboligKalender.dk · Sommerhusportaler · Link til FerieboligKalender.dk